MIDI-PYRÉNÉES: EEN REGIO OP MAAT VAN WANDELAARS

In de Pyreneeën, langs de wegen naar Santiago de Compostela, rond Toulouse, Conques of Rocamadour: er is geen enkele horizon in Midi-Pyrénées die ontsnapt aan het netwerk van wandelpaden, tot grote vreugde van menig wandelaar en trekker. Alles bij elkaar ontdekt u 30.000 km bewegwijzerde paden in een sympathieke streek waar men heen gaat om zich één te voelen met de natuur.

De wegen naar Santiago de Compostela
Weidse ruimtes, stilte, licht, sereniteit: het is in Midi-Pyrénées dat u de authenticiteit, de geest en de grootsheid van de pelgrimstochten naar Santiago de Compostela zult vinden. Onze regio wordt doorkruist door de belangrijkste Franse wegen naar Compostela. Eeuwenoude paden en routes om te ontdekken, te delen tijdens een onvergetelijke reis die meer betekent dan enkel een doel bereiken.

Rondom de camping. Wandelingen in het Nationale Park van de Pyreneeen, kilometers uitgezette wandelpaden, tientallen meren, adembenemende bergketens en natuurlijk de uitzonderlijke flora en fauna in onze valleien.

Berggids, wandelingen met sneeuwschoenen, themawandelingen, fauna, flora, zonsopgang met JOSUE – tel/fax 00 33 5.62.92.84.05

Tip voor de wandelaars: vertrek vroeg om in de namiddag terug te keren (rond 16u)